Кожна трагедія України та українців спочатку  занурює нас на дно

Кожна трагедія України та українців спочатку занурює нас на дно

Кожна трагедія України та українців спочатку  занурює нас на дно, а потім з якістю Фенікса ми виринаємо для ще більш великих справ з однією метою - підтримати один одного та надати сил для прискорення Перемоги!

Трагедія підриву Каховської ГЕС в черговий раз об‘єднала людей для підтримки жителів Херсонщини.

Проєкт “Швидка.UA” з вересня 2022-го без зупинки надає допомогу селам Херсонської області, тож для нас це був запланований черговий візит у Херсонщину з місією надання медичної допомоги людям з деокупованих територій.

11.06. команда “Швидка.UA” здійснила виїзд у с. Крутий Яр та надала лікарську допомогу місцевим жителям та тимчасовим переселенцям з гарячих зон, де жорстокі обстріли ворогом зробили життя людей неможливим.

Наші лікарі зробили 38 кардіограм та 42 лікарські огляди людям, які були позбавлені медичної допомоги ще з окупаційних часів. Майже кожний потребував виміру цукру крові та серцевого тиску. Село маленьке, дорога туда дуже складна та багато замінованих ділянок, що ускладнює процес переміщення медичних бригад. Це пояснює відсутність допомоги селу тривалий час.

Кожний, хто прийшов до ФАПу під час нашого візиту, отримав всі необхідні ліки на наступні декілька місяців.

В той самий час, отримавши підтримку від наших партнерів @wehelpukrainians продуктами, ми сформували продуктові набори та роздали їх під час нашого візиту кожній родині.

Люди неймовірні!

Чекали нас з запашною випічкою, приготовленою власноруч «для наших волонтерів»! Посміхалися та шуткували, не дивлячись на нове випробування в їх місцевості!

Ми дуже вдячні всім, хто долучається до благодійного руху! Нашим партнерам та друзям, небайдужим українцям!

Разом до Перемоги!

Made with