Забезпечення ліками та медичною допомогою є критичним для підтримки  здоров’я мешканців деокупованих територій.

Забезпечення ліками та медичною допомогою є критичним для підтримки здоров’я мешканців деокупованих територій.

Забезпечення ліками та медичною допомогою є критичним для підтримки  здоров’я мешканців деокупованих територій.

Адже війна може залишити глибокий слід на здоров'ї людей, які вже постраждали від війни та тривалий час були в окупації.

Часто люди на цих територіях мають травми, хронічні захворювання та психологічні проблеми, які потребують негайного лікування та догляду, що може значно поліпшити їхній стан і допомогти повернутися до нормального життя!

Тому наш проєкт “Швидка.UA” дуже важливий для нас!

30.04. наша команда відвідала села Високе (близько 600 жителів зараз) та Вірівка (до 100 жителів зараз) Бериславського району Херсонщини, які довго перебували в окупації та досі потерпають від артобстрілів ворога.

Наші лікарі @dr_krutko , @dr.salex.ua , @nikitinaoleksandra, @gleb_che під час виїздів на Херсонщину турботливо здійснюють лікарські огляди, роблять кардіограми, вимірюють цукор, тиск, оглядають лежачих хворих, оновлюють листи призначення, тощо.

У селі Високе наші лікарі встигли прийняти близько 40 мешканців, серед яких було багато людей з перенесеним та активним запаленням легень, а також діти.

Загалом наша команда зробила близько 20 ЕКГ, зробили 15 досліджень крові на цукор,

провели людям дослідження ЛОР-органів отоскопом.

Також забезпечення ліками всіх потребуючих на деокупованій Херсонщині є нашою справою вже восьмий місяць.

Ви можете долучатися під час зборів до цієї місії проєкту “Швидка.UA” та разом ми можемо допомогти покращити життя тих, хто найбільше постраждав від війни

Made with