11-12 лютого відбулася наша довгоочікувана поїздка у село Широка Балка Херсонської області та також поза планами ми відвідали село Софіївка.

11-12 лютого відбулася наша довгоочікувана поїздка у село Широка Балка Херсонської області та також поза планами ми відвідали село Софіївка.

Наш спільний з @association_911_ngo проект “Швидка.UA” цього разу здійснив візит на Херсонщину в новому форматі. До нас долучилися наші неймовірні лікарі @dr_krutko та @salex.doc та нарешті ми зробили те, що так давно планували: додали лікарські консультації та деякі лікарські маніпуляції під час нашого благодійного виїзду.

Громада виділила приміщення бібліотеки, яке більш-менш вціліло, та по приїзду ми розташувалися по трьох кабінетах: для роздачі ліків та коротких консультацій, для лікарського огляду та для кардіограми.

Перший день ми працювали у селі Широка Балка, але нас попросили відвідати також сусіднє село Софіївка, де дуже багато літніх людей потребувало лікарського огляду. Тому, наступного дня по обіді наша команда завершила роботу в Широкій Балці та вирушила в Софіївку.

Загалом ми:

- забезпечили близько 300 людей ліками

- наші лікарі надали близько 60 консультацій

- зробили близько 30 кардіограм

- зокрема відвідали літню жінку на дому та зробили кардіограму, додали ліків та відкоригували лист лікарських призначень, відповідно стану жінки

Це важливо - відчувати, що ти потрібен, що про тебе не забули, піклуються та надають допомогу! Особливо, коли мова йде про найцінніше - здоров’я!

Про це постійно кажуть жителі деокупованих територій та дуже дякують нам!

В свою чергу, ми вдячні вам!

Всім, хто підтримує наш проект “Швидка.UA”, надає будь-яку допомогу, донатить та допомогає інформаційно!

Разом до Перемоги! 

Made with