Допомога нашим військовим - це не вибір, позиція або волонтерство.

Допомога нашим військовим - це не вибір, позиція або волонтерство.

Саме сьогодні, коли стало зрозуміло, що війна торкнеться кожного, навіть, коли здається, що можна оминути події або не відчути наслідки, ми намагаємося якнайбільш допомагати нашим воїнам, які виборюють мир в Україні!

Допомога нашим військовим - це не вибір, позиція або волонтерство.

Це стає часткою нашого кожного дня.

Кожного українця. Кожної цивілізованої людини.

Наші військові - наші родини, брати, які потребують різного роду допомоги саме від нас, суспільства, українців.

Від розуміння, емпатії, прояви добрих якостей, підтримуючого слова - до психологічної, фізичної та матеріальної допомоги.

Ми завжди допомагаємо декільком підрозділам по можливостях та дуже дякуємо, що з вашою підтримкою ми маємо цю можливість, адже ваші донати - це реальні речі, яких потребують хлопці у самих пекельних точках нашої країни сьогодні!

За минулий місяць ми зібрали гроші, закупили та відправили багато корисного для наших військових!

Це 10 якісних цифрових рацій Motorola DP4800E з ліцензійними ключами для підрозділу "Рубіж", який вже відправляється на штурм на південному напрямку!

Зібрана сума та надана допомога - 295000 гривень!

А також терміново відреагували на запит та забезпечили тактичними ліхтариками хлопців з 241 бригади, які вже багато місяців поспіль на східних напрямках, зокрема у Бахмуті! Зібрана сума та надана допомога - 51660 гривень!

Справа допомоги тим, хто захищає наші життя, - наш святий обов'язок!

Особиста наша вдячність та вдячність наших військових не має меж кожному, хто розуміє ситуацію та продовжує допомагати нашим мужнім воїнам - велика дяка!

Рушимо далі!

Разом до Перемоги! 

Made with