Наш стан повернувся у стан на початку війни

Наш стан повернувся у стан на початку війни

Наш стан повернувся у стан на початку війни, емоційні гойдалки розштовхують нас занадто високо та занадто низько, б‘ють з різних сторін та зверху вниз.

Що допомагає особисто нам приводити себе у більш-менш стійкий стан..

Рух. Праця. Допомога іншим. Збереження ресурсу. Отже, робимо далі свою справу.

Минула поїздка відбулася у такому обсягу завдяки тому, що зараз багато організацій та людей об‘єдналися заради допомоги тим, кому зараз найважче.

Хочемо висловити окрему подяку marim.hart та її фонду @wehelpukrainians , вже в другий раз ми веземо гарні продуктові набори людям з сел деокупованої Херсонщини, які придбали та передали нашому фонду наші друзі та партнери @wehelpukrainians .

Це суттєва допомога, за яку ми дуже вдячні! Особливо, коли бачимо як люди вибігають із домівок, майже роздягнуті, почувши про допомогу.

15.01. о 6:30 ранку ми вирушили 4-ма автівками у бік Херсонщини: с. Краснолюбецьк, с. Калинівське, с. Боборовий Кут, Благодатівка та Заповіт, з маленьких селищ поряд також приходили люди отримати свій продуктовий набір, ліки та речі.

До села Заповіт, де нема ані зв‘язку, ані світла, води, зруйнований міст та неможливо дістатися до села автівкою, ми приїхали вже о 17:00. Темрява, відсутній зв‘язок, але ж у селі 6 родин очікують свою допомогу. Ми увімкнули проблискові маячки на швидкій, стали в рядочок та маякували ліхтариками, поки не побачили 4 вогника, які прямують до нас. Це було до сліз.. як таке може відбуватися у XXI сторіччі… але саме зараз ми не маємо вибору, надаємо опору нужденним, не здаємось.

Наші люди - то цінність! Кожний! Тому, збираємося у нову поїздку, про яку розкажемо вам наразі.

Made with