В нашому фонді

В нашому фонді "Перемога UА" є мерч - лінія косметики

В нашому фонді "Перемога UА" є мерч - лінія косметики, яку ми виробляємо з Олею @myzykant_o, ми вирішили взяти один продукт, як пробу, та зробити його благодійним. Юля Гайворонська @yuliya_gayvoronskaya запропонувала робити крем для рук, як спосіб захисту та турботи про жіночі руки. Адже першим нашим проектом став саме проект про наших жінок "Жинки.UА" та першим благодійним продуктом - крем для рук «Дsва-Додола».

Діва Додола прийшла теж не випадково, дуже легко та символічно - це слов'янська богиня, символ світової очисної сили, що веде до спокою через бурю.

Ми знаємо, що за цією бурею на нас чекає мирне небо, та на шляху до нього тримаємо за руку кожну неймовірну та сильну жінку-українку.

Крем вийшов чудовий.

Весь прибуток від продажу крема ми витрачаємо на ліки, якими допомагаємо жінкам та не тільки. 

Таким чином, кожний, хто купує крем, піклується про свої руки, а разом з тим, долучається до доброї справи - закупівлі ліків, з якими ми зараз їдемо на деокуповані території Херсонщини, а раніше формували жіночі аптечки та передавали їх у зони ризику (зараз це відбувається також, але не в тих масштабах, як раніше з певних причин).

В нас, жінок, креми для рук у кожній сумці та, як подарунок подругам, матусям, сестрам - це корисна та потрібна річ.

Робіть добру справу та балуйте своїх дівчат нашим кремом «Діва-Додола», а ми будемо мати можливість купувати ліки тим, хто цього потребує!

Made with